maandag 5 maart 2012

Help! Ik zoek onafhankelijke financiele hulp.


Help! Ik zoek financiële hulp.

Er is crisis, dan kan je niet ontgaan zijn. Aan dat gegeven kun je zelf helaas niet zoveel doen. Het is nu wel een periode waarin je vaker te maken zult krijgen met financiële zaken.

Financiële onzekerheid. Je hoort en leest bijvoorbeeld over ontslagen, bezuinigingen, korten op pensioenen en beperken van de hypotheekrenteaftrek. Redenen genoeg om na te gaan denken over jouw financiële situatie. Ook al heb je zelf nog geen concrete aanleiding, dan kun je heel erg het gevoel hebben dat je 'iets' moet. Ik moet 'iets' met mijn pensioen, of ik moet 'iets' met mijn woning, of ik moet 'iets' met mijn onderneming.

Waar begin je dan? Internet is een bron van informatie. Je kunt over alle onderwerpen wel info vinden. Een veelvoud aan sites, blogs en fora voorzien je van nog veel meer informatie. Maar vaak beantwoord het niet die ene vraag: wat geldt nu voor mij? Dat komt omdat elke situatie uniek is. Je kunt hierbij goede hulp gebruiken.

Een onafhankelijk adviseur staat voor je klaar, als je echt wilt weten wat de impact is van een verandering in jouw situatie. En je hoeft er niet ver voor reizen, bij jou in de buurt is altijd wel een goede adviseur te vinden. Hoe vindt je deze? Door navraag te doen bij je familie of kennissen, die hebben vast een goed ervaring die ze graag met je delen.

Of vindt een adviseur door sites als Independer.nl of Advieskeuze.nl te raadplegen. Op deze sites laten consumenten als jij hun ervaringen met adviseurs achter. Zo kan jij zien wie bij jou in de omgeving de hoogste waardering krijgt van zijn of haar klanten. Je krijgt ook inzage in wat voor soort advies je kunt krijgen van een adviseur en wat de kosten ervan zijn. Tegenwoordig is alles open, wel zo fijn.

Laat je helpen door de adviseur van jouw keuze. Vaak is dit eerste gesprek de start van een langdurige relatie. Want je zult merken dat de adviseur verstand heeft van veel financiële zaken en goed in staat is jou te helpen bij heel veel vragen die jij hebt. Of het nu gaat om hypotheken, pensioenen, verzekeringen, belastingzaken of bijvoorbeeld advies bij scheiden. De adviseur is een baken van rust, bij al die financiële onrust. Met dank aan uwonafhankelijkeadviseur.nl

Welkom bij Van Koesveld in Barneveld

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw bijdrage. Deze wordt na controle mogelijk geplaatst.