donderdag 29 maart 2012

Ontwoeker uw woekerpolis


Bent u ook belazerd met uw woekerpolis?Ontwoeker de Woekerpolis bij een onafhankelijk financieel adviseur
Een woekerpolis is een beleggingspolis van een verzekeraar waar veel te hoge kosten in rekening worden gebracht. Deze kan ook gekoppeld zijn aan uw hypotheek of een zelfstandige pensioenpolis zijn. Een polis waar u éénmalig of elke maand geld op stort. Dat geld wordt belegd. En in een vooraf bepaald jaar krijgt u het eindkapitaal. Bijvoorbeeld om een lijfrente mee aan te kopen. Of voor de studie van uw kinderen of aflossing van de hypotheek.

Verzekeraars hebben ons enorm belazerd.
Uw plannen zullen in duigen vallen als u ontdekt dat die eindsom flink tegenvalt door al die buitensporige kosten die de verzekeraars in rekening brengen. Daarom heet het een woekerpolis. Met ruim 7 miljoen lopende woekerpolissen, is de kans namelijk groot dat elk huishouden er zelf ook minimaal één heeft.

Anno 2012 bestaan er gelukkig alternatieven.
Het oversluiten van een woekerpolis levert in veel gevallen veel voordeel op! Zelfs als de huidige verzekeraar afkoopkosten in rekening durft te brengen. Hier maken wij uiteraard bezwaar tegen. Van Koesveld Financiële Diensten gaat volledig onafhankelijk te werk. Uit het aanbod helpt men door een zorgvuldige selectie te maken. Men vergelijkt de huidige polis bijvoorbeeld met Brand New Day, die veel in het nieuws is en in veel gevallen een redelijk alternatief biedt. Een ander alternatief is de bancaire rekening bij Delta Lloyd. In ons assortiment zitten nog vele aanbieders. Wat het beste bij u past zoeken wij erbij.

Diverse verzekeraars hebben zich geconformeerd aan het flankerend beleid.
Achmea, Aegon, ASR, Delta Lloyd NN en Reaal hebben dit inmiddels ondertekend. Laat u niet bedotten als u toch afstand moet doen van alle rechten. Waarschuw ons als dit toch het geval mocht zijn.

Onze oversluitsite zet het duidelijk uiteen.
Op onze site woekerpolis oversluitweek ziet u hoe wij het complete traject voor u verzorgen, helder, onafhankelijk  en overzichtelijk.

100% zuiver advies.
Doordat wij niet op provisie werken, maar tegen vast tarief of uurloon, bent u verzekerd van zuiver en deskundig advies. Van Koesveld heeft alle benodigde vergunningen om bij verzekeraars en banken te mogen bemiddelen.

Wees er op tijd bij, ontdek het nadeel nú en pas het aan!
Wacht niet als een mak schaap af, maak nu een afspraak om de polis te laten checken en indien nodig over te boeken naar een beter alternatief. Het eerste intakegesprek is kosteloos. Bij Van Koesveld in Barneveld is men van harte welkom. Bel 0342-424242 of mail voor een afspraak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw bijdrage. Deze wordt na controle mogelijk geplaatst.