dinsdag 24 april 2012

Bekijk jouw financiële toekomst hier

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. (video) Kijken is begrijpen.
In ons land leven 17 miljoen individuen. Ieder mens is uniek, met zijn eigen wensen en voorkeuren. En elk van die mensen heeft een keer een financieel advies nodig. Je krijgt alleen een goed advies, als een financieel adviseur zich daadwerkelijk goed verdiept in jouw situatie. Kijken is begrijpen.

Dat is niet alleen de verantwoordelijkheid van de adviseur.
Ook jij speelt daarin een grote rol. Het gaat om immers om jouw dromen en wensen. Laat je goed informeren over een financieel onderwerp en denk goed na over jouw ambities. En bovenal deel alle relevante informatie met de adviseur. Alleen dan kom je erachter of jouw dromen en wensen haalbaar zijn.


Samen met de adviseur moet je dus bouwen aan jouw financiële toekomst.
En het begint bij de basis. Op mijn website staan duidelijke voorlichtingsfilmpjes over financiële onderwerpen. Kort bondig en leuk om naar te kijken. In een paar minuten wordt uitgelegd hoe de basis van een financieel vraagstuk werkt. Kijken is begrijpen.


Denk bijvoorbeeld maar aan het kopen van een woning.
Hierbij gaat niet alleen om het aantal slaapkamers, de keuken of de badkamer. Een woning kopen gaat met name om de vraag: hoe ga ik het betalen? Op internet is heel veel informatie te vinden over dit onderwerp. Maar de vele avonden surfen op het internet maken het er vaak niet duidelijker op. Het lijkt daarom alsof een hypotheek heel erg complex is. Voor je gevoel krijg je alleen duidelijkheid van een financieel adviseur.


Dat kan beter!
Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden luidt het spreekwoord. Dat geldt zeker voor de unieke voorlichtingsfilms die wij beschikbaar stellen aan onze klanten. Deze filmpjes zijn vrij toegankelijk via onze website
Onderwerpen zoals de diverse hypotheekvormen, de risico’s, de spelregels, zaken omtrent de belasting, etc. komen in deze films overzichtelijk naar voren. Het zorgt ervoor dat jij als koper van een woning jezelf goed kan voorbereiden op het gesprek met de adviseur. Kijken is begrijpen.

De adviseur verzorgt uiteindelijk jouw wensen,
dat de algemene panklare informatie wordt toegepast op jouw situatie en wensen. Want hoewel het kopen van een huis niet uniek is; jij bent dat wel! En de adviseur zorgt ervoor dat je een hypotheek afsluit die echt bij jou past. Nu en in de toekomst.


Het unieke van de filmpjes is dat je het écht gaat begrijpen.
En hierdoor krijg je grip op jouw financiële situatie. Je bekijkt de filmpjes en je begrijpt wat er komt kijken bij het afsluiten van een hypotheek. Hierdoor ben je beter in staat de juiste vragen te stellen aan de adviseur en je wensen duidelijk te maken. Daarmee stel jij jouw adviseur op zijn beurt weer in staat een maatwerk hypotheek voor je te maken. Doeltreffend en (kosten)efficiënt. Een absolute win-win situatie dus. Kijken is begrijpen! Met dank aan Eerste Stap

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw bijdrage. Deze wordt na controle mogelijk geplaatst.