maandag 8 april 2013

Vacature verzekeringsadviseur voor MBO+ of schoolverlater M/V

Financieel adviseur verzekeringen, een baan die altijd blijft bestaan

Kenmerken:
Werkniveau MBO +
Klantgericht werken
Werkervaring start 

Dienstverband vast na tijdelijk verband

Uren per week 32 tot 40 uur

Als financieel adviseur (start als junior verzekeringsadviseur) ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande klantencontacten die al hun financiële zaken, zoals beleggingen, hypotheken en verzekeringen via ons regelen.

Werkomgeving: Van Koesveld in midden Nederland is, als onafhankelijk financieel adviseur, aanbieder van beleggingen, hypotheken en verzekeringen. Als dynamisch klein kantoor hebben wij duidelijkheid, eerlijk advies en service hoog in ons vaandel staan. Op Independer en Advieskeuze kun je zien dat wij tot de hogere gewaardeerde bedrijven van Gelderland behoren. Daardoor kunnen wij groeien in een moeilijke markt.

Functietetaken:
De financieel adviseur is verantwoordelijk voor het afhandelen en verzorgen bij bestaande klanten met financiële zaken zoals verzekeringen, het meten van de huidige klant tevredenheid en het uitbouwen van de huidige relatie tot totaalrelatie.

Je werkzaamheden
 • Je onderhoudt bestaande klantencontacten
 • Je verzorgt de klantadministratie 
 • Je helpt mee om de bedrijfsvoering op een hoger niveau te brengen
 • Na inwerkperiode en erkende opleiding maak je zelfstandig offertes en adviseer je klanten

 • Wij vragen:
 • Je kennis en inzet om samen verder te groeien 
 • Prestatiegerichte en klantgerichte instelling
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Ervaring met Social Media 
 • WFT diploma particulier, of direct te behalen en de inzet om verder te leren

 • Wij bieden:
  Van Koesveld heeft een klein en zeer enthousiast team, waarbij de klantgerichtheid voorop staat. Je krijgt de kans om hiervan deel uit te maken om met je persoonlijke inbreng alles op een hoger niveau te brengen. Door de juiste WFT studie ben je snel gecertificeerd en mag je zelfstandig offertes maken en deze adviseren. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris. Solliciteren kan via het online-sollicitatieformulier.  Stuur ons online je sollicitatie  Kortom, alerte mensen die het huidige tijdperk aankunnen.

  Gerichte opleiding noodzakelijkUitstekende pc vaardigheden met Word, Excel, internet, e-mail is een must. Opleiding WFT particulieren is noodzakelijk. Deze opleiding dient binnen 3 maanden met diploma afgerond te zijn. Wij verzorgen graag je verdere opleiding. Financiële dienstverlening is meer dan ooit een heel leuk en specialistisch vak geworden. Gedegen kennis en klantgerichtheid zijn onze uitgangspunten naar onze relaties.

  Werkzaamheden: Bij ons sterk digitaal gerichte kantoor kun je binnen de functie direct aan de slag. Binnendienst: veelal telefonisch klantencontact, administratie bijwerken, offertes verwerken, acties controleren, digitaal afhandelen en meedenken om de klant 100% van dienst te zijn. Adviseurs werken zowel vanuit kantoor als op bezoek bij de regioklanten. Je bent op de hoogte hoe je klantgericht moet werken, wat je kostenplaatje is en dat dit opgebracht moet worden. Als je dat kunt, ben je zeker welkom. Dan ben je welkom. Wij zorgen voor de verdere benodigde opleiding voor gecertificeerd adviseur.

  Wanneer solliciteren?
  Wij verwachten dat je de vraag "waarom solliciteer je bij ons" gericht kunt beantwoorden. Wij zoeken echte winnaars om ons team in deze zware tijden te versterken. Ben je dat? Kun je er wat mee? Solliciteer dan! Welkom bij Van Koesveld!

  2 opmerkingen:

  1. Mijn zoon is net klaar met zijn Hbo financieel adviseur, is deze functie nog beschikbaar. Ik hoor graag snel van u!

   BeantwoordenVerwijderen
   Reacties
   1. Mooi, solliciteren dan, online invullen en we zien deze graag tegemoet.

    Verwijderen

  Bedankt voor uw bijdrage. Deze wordt na controle mogelijk geplaatst.