woensdag 27 mei 2015

Vacature verzekeringsadviseur HBO regio Barneveld

Heb je nog niet het leukste werk? Ben jij een jongere en echt ambitieus? Dan is dit iets voor jou! Een beroep dat altijd blijft, financieel adviseur. Waarschuwing: het is stevig aanpakken.

Als financieel adviseur, voorkeur een man (start als junior verzekeringsadviseur) ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen bij bestaande klantencontacten zodat die al hun financiële zaken, zoals beleggingen, hypotheken en verzekeringen via ons regelen.


Kenmerken vacature:

Werken minimaal op HBO niveau
Leeftijd rond de 25 jaar
Zeer klantgericht en commercieel werken
Werkervaring; starter of ervaren
Dienstverband start met tijdelijk contract
Uren per week 32 tot 40 uur
Sollicitaties uitsluitend online

Werkomgeving: Van Koesveld in midden Nederland is, als onafhankelijk financieel adviseur, aanbieder van beleggingen, hypotheken en verzekeringen. Als dynamisch klein kantoor hebben wij duidelijkheid, eerlijk advies en service hoog in ons vaandel staan. Op Independer en Advieskeuze kun je zien dat wij tot de hogere gewaardeerde bedrijven van Gelderland behoren. Daardoor kunnen wij doorgaan in een moeilijke markt.

Functietaken: De financieel adviseur is verantwoordelijk bij bestaande- en nieuwe klanten voor de verzekeringen, het meten van de huidige klant tevredenheid en het uitbouwen van de huidige relatie tot totaalrelatie.

Je werkzaamheden
-  Je maakt extra omzet
-  Je onderhoudt bestaande klantencontacten
-  Je helpt mee om de klantwaardering hoog te houden
-  Je werkt graag zelfstandig en adviseert de klanten 
-  Je bezoekt ook regionale klanten thuis

Wij vragen:
- Je kennis en inzet om samen verder te groeien
- Hoog analytisch denkvermogen
- Prestatiegerichte en 100% klantvriendelijke instelling
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal 
- Ervaring met social media
- WFT diploma particulier/zakelijk of direct te behalen en de inzet om verder te leren. 

Wij bieden:
Een klein super enthousiast team, waarbij klantgerichtheid en leuk werken voorop staat. Door de juiste studie ben je snel gecertificeerd en mag je zelfstandig werken. Uiteraard bieden we een marktconform salaris.

Gerichte opleiding is noodzakelijk. WFT Basis, WFT Particulieren en WFT zakelijk is een instapcursus en dient binnen drie maanden succesvol afgerond te zijn met diploma's. Wij verzorgen je verdere opleiding. Gedegen vakkennis en commerciële klantgerichtheid zijn onze uitgangspunten naar onze relaties.


Wanneer solliciteren?
Wij verwachten dat je de vraag "Waarom solliciteer je bij ons" gericht kunt beantwoorden. Wij zoeken een kanjer in de regio om ons team in deze zware tijden te versterken. Ben jij dat? Solliciteer dan. Geen twijfelaars, maar kanjers die er wat van willen maken. Welkom bij Van Koesveld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw bijdrage. Deze wordt na controle mogelijk geplaatst.