dinsdag 8 januari 2019

Rabobank hypotheekadvies is bij ons in betere handen

Een gedurfde uitspraak van een bemiddelaar die ook Rabobank adviseert? 
Uiteraard kun je als klant bij de jou vertrouwde grootbank, ABN-AMRO, ING, Rabobank of SNS binnen lopen als je een afspraak gemaakt hebt en een gesprek over een hypotheek aangaan. Dan krijg je: wij van WC-eend, adviseren WC-eend. Is dat het beste advies voor jou? De kans is redelijk klein zonder objectieve vergelijking. De onafhankelijk adviseur kan dit wel zuiver regelen. 

Onafhankelijke software helpt
Door onafhankelijke software te gebruiken, krijg je als hypotheekadviseur een zuiver beeld wat er marktbreed te verkrijgen is. Dat kan heel goed jouw huisbank zijn, al is die kans kleiner dan 20%, want bij de 20 jaars hypotheekrente zit er bij de eerste tien aanbieders geen grootbank meer bij. Kijk hier naar de laatste tarieven en tik op de 20 jaars kolom. 

Welke geldverstrekker past er bij jou?
Vaak hebben banken hun eigen kenmerk waar ze sterk in zijn met hypotheeksvertrekking. Bv met verhuren van je huis wat veel banken nog niet toestaan, met meerdere gezinnen één huis kopen, een groenhypotheek of combinatie woon-werkruimte. Welke bank past bij jouw kenmerken? Die bank erbij zoeken is de taak van de onafhankelijk adviseur. Krijg je zelf bij je huisbank nul op rekest, dan kun je elders weer opnieuw beginnen. Die tijd bespaar je als je een adviseur erbij betrekt.

Inventariseren, analyseren, adviseren en bemiddelen
Hoe werkt een zuiver en voordelig advies? Allereerst door goed te luisteren naar de wensen van de klant. Deze wensen werken wij uit via marktbrede software waarbij alle banken en overige geldverstrekkers vergeleken worden. Op prijs (rente) én op voorwaarden. Dan kom je tot de verrassende conclusie dat je in 80% van de gevallen fors kunt besparen door niet eerst voor je huisbankier te kiezen. Onderzoek heeft uitgewezen dat de onafhankelijk adviseur zo maar €7.000 bespaart tijdens de eerste rentevastperiode. De adviseur is zijn geld dubbel en dwars waard.

Artikel minister Erkenning tussen verkoop en onafhankelijke advisering


Welkom bij de uw tussenpersoon, de onafhankelijk adviseur.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw bijdrage. Deze wordt na controle mogelijk geplaatst.